Contact Us   |   Join IAMCP   |   Sign In
Search
Sweden: Certifierad Affärsrådgivare för Molntjänster
View Registrations Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

5/17/2016
When: Tisdag 17 maj
16.00 - 16.30
Where: Webinar
Contact: lennart Johansson
0735001040


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

 

Affärsutveckling Molntjänster

IAMCP informerar helt kort om det nya programmet Certifierad Affärsrådgivare för Molntjänster i ett webinar den 17 maj kl. 16.00-16.30.

IAMCP har beslutat att erbjuda ett exklusivt paket endast för IAMCPs medlemmar: Affärsutveckling Molntjänster. Med Microsofts nuvarande certifieringsmodell erbjuds begränsade möjligheter att få ett helhetsgrepp på affärsutvecklingen för molntjänster och dialogen med kund. IAMCP tar affärsutvecklingen för molntjänster ett steg längre.

Programmet, som omfattar tre heldagar, leder fram till att du blir en Certifierad Affärsrådgivare för Molntjänster. Affären är i fokus i detta program, inte tekniken.

  • Dag 1

    • Affärsplanen. Hur skapar du en affärsplan som ligger i linje med din kunds affärsutmaningar? Hur ska du tänka för att ligga steget före i dina svar? Dagen består av praktiska övningar och grupparbeten blandade med praktisk handledning.   

  • Dag 2

    • Juridiken.  Hur bör kunderna anpassa sin verksamhet inför att Dataskyddsförordningen (GDPR) blir gällande rätt om två år? Hur säkerställer jag att vi minimerar affärsrisken med bra avtalsmodeller?

  • Dag 3

    • Draknästet. På programmets tredje och sista dag ska din affärsidé testas. Delar ur Microsofts ledningsgrupp medverkar och ger dig feedback på plats!

Programmet bygger på deltagarnas personliga engagemang och utgår från erfarenheter och aktuella problemställningar. Det kommer därför att genomföras under sekretess mellan deltagarna (NDA).

Utöver tre heldagar, 2+1 dagar, ingår kvartalsvisa uppdateringar där du som deltagare håller dig uppdaterad om det senaste kring affärsutvecklingen och juridiken för molntjänster.

Programmet riktar sig till seniora projektledare och verksamhetskonsulter; dvs. de som håller i dialogen med uppdragsgivarna.

Den 17 maj kl. 16.00-16.30 informerar IAMCP i ett webinar helt kort om programmet Certifierad Affärsrådgivare för Molntjänster. Då kommer programmets utbildare Ove Bristrand, Senior Cloud Advisor, NetIntegrate Sweden, Malin Edmar, advokat, advokatfirman EdmarLaw och Lennart Johansson, Strategy & Business Development, Cloudfactor, att presentera programdagarna.

Länk till inbjudan får du genom att anmäla ditt intresse på länken här ovan

Programstart sker redan i juni! Missa inte din chans att både bli uppdaterad och hålla dig uppdaterad i affärsaspekterna och juridiken för det hetaste ämnet just nu enligt IDG/Gartner Group.

 

IAMCP Sweden

Association Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal