Contact Us   |   Join IAMCP   |   Sign In
Search
Lær at forstå Business Intelligence, Power BI og mulighederne i offentlige data
Tell a Friend About This EventTell a Friend
Lær at forstå Business Intelligence, Power BI og mulighederne i offentlige data

Denne workshop vil give dig indblik i hvad Business Intelligence er , og hvorfor det er vigtigt for alle virksomheder (vores kunder). Ydermere vil vi se nærmere på det nye virk.dk og det nye virk:data’s app market

3/16/2015
When: 3/16/2015
8:30 AM
Where: Microsoft
Tuborg Boulevard 12
Hellerup, Azure  2900
Denmark
Contact: Erik Andersen
31310310


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

Business Intelligence behøver nødvendigvis ikke at være store, dyre og komplekse IT løsninger. Det  handler i princippet om at gøre data til brugbar information.

Vigtige forretningsmæssige beslutninger bliver truffet på grundlag af data, og derfor har det stor betydning for beslutningstagerne at have korrekt og let adgang til data, som beslutningstageren kan forstå og derved lære af den historik, som ligger gemt i data.

Vi vil på denne workshop se på konkrete eksempler indenfor økonomi og salg fra forskellige brancher, og vil bla. høre om hvorfor Danske Fragtmænd v. Kristian Skov Petersen (Ejer af Fragtmanden Viggo Petersens eftf.) mener at foståelse af data er vigtigt for at drive deres forretning i fremtiden. Indlæg v. Kristian Skov Petersen - Ejer af Fragtmanden Viggo Petersens eftf.

Der vil være en kort og let teknisk gennemgang af de tillægsløsninger som ligger i Excel i form af PowerPivot, Power Query og PowerView, samt hvordan det fungerer i et Office 365 miljø med Power BI.

Microsoft vil også deltage med et indlæg om de nye tiltag omkring Power BI, og vise eksempler på fremtiden, som er lige om hjørnet.

Virk.dk har det sidste ½ års tid gennemgået en større omlægning, og vi vil kigge på de nye muligheder for hentning og brug af de gratis offentlige data.

Efter workshoppen vil du bedre kunne tale med dine kunder om vigtigheden af kundens data, og forstå nogle af de mange muligheder som findes til at gøre data til brugbar information. Du vil også have en forståelse af de mange nye muligheder med Excel og Office 365 med Power BI.

Format: Præsentation med åben dialog.

Deltager målgruppe: Ledelse, salgsansvarlig, salgskonsulent

Hvem kan deltage:

Åbent arrangement for alle Microsoft Partnere og IAMCP medlemmer. Da der er begrænset plads gælder først til mølle princippet.

Tidspunkt:

Registrering og morgenmad fra kl. 8:30 og slutter med en let sandwich kl. 12:30

Deltagerpris:

Gratis for Microsoft partnere og IAMCP medlemmer

No-show gebyr: dkk 500,-

Afbud:

Afbud accepteres senest d. 11/3-2015 kl. 14:00

Afbud herefter afføder et No-show gebyr.

Association Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal