Contact Us   |   Join IAMCP   |   Sign In
Search
YAMMER-KURS FÖR PARTNERS
View Registrations Tell a Friend About This EventTell a Friend
YAMMER-KURS FÖR PARTNERS

11/6/2014
When: Torsdag 6 November
08.30 (frukost), 09.00 start - 11.30 slut
Where: Microsoft Akalla
Finlandsgatan 36
Akalla
Sweden
Presenter: Atefeh Sebdani
Contact: Valentino Berti
0703-541656


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

 

YAMMER KURS FÖR PARTNERS (ny med utökat antal platser)

Nu när YAMMER är den rådande kanalen för att föra en dialog med Microsoft och mellan partners så är frågan om du känner att du behärskar Yammer på ett effektivt sätt.

Workshopen leds av Atefeh Sebdani, Enterprise Social Specialist på Microsoft Sverige och en av tjugo Yammer Champions i världen, utsedd av Microsoft Corporation. Avslutningsvis får vi också en introduktion till hur Microsofts Yammer-nätverk för svenska partner och hur du kan dra nytta av det.
  

Ta med din egen dator för denna kurs innehåller många hands-on övningar.
Samtliga deltagare bör ha gått med i Yammer-gruppen Microsoft Partner Network Sverige innan, här kommer vi ha en testmiljö under kursen. Använder du inte Yammer idag? Här får du tips på hur du kommer igång.

AGENDA:

Yammer och Enterprise Social – vad är det? Hur funkar det och vilka möjligheter finns för er egen användning samt ert erbjudande till kund? 

Vilka alternativ finns? Kort genomgång av hur Yammer säljs och hur du aktiverar det för ditt eget företag eller för din kund. Vi tittar också på skillnaderna mellan exempelvis den gratisversion som finns och Yammer Enterprise. 

Grunderna för ditt företags nätverk och din personliga profil – hands on. Atefeh guidar oss genom inställningar och de vanligaste funktionerna. Vi tittar också på hur du anpassar och håller koll på ditt flöde samt använder Yammer i sitt dagliga arbete. 

Tips för att driva ett framgångsrikt nätverk, internt som externt – hands on. Atefeh visar och delar med sig av erfarenheter kring hur Yammer kan användas i er verksamhet. Konkreta tips kring att skapa fler nätverk, grupper, bjuda in kunder samt vikten av en implementering som engagerar alla berörda, oavsett mognadsgrad.

 

Kort introduktion till Microsofts Yammer-nätverk för svenska partner och hur du kan dra nytta av det. Vi tittar på vilka grupper som finns, vad du kan hitta här och hur nätverket hänger ihop med övriga kanaler för dialog med Microsoft.

ANMÄL DIG NU - BEGRÄNSAT MED PLATSER, TROTS EN UTÖKNING.

 

Valentino Berti
IAMCP
Valentino.berti@vebeit.se
0703-541656

Association Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal