Contact Us   |   Join IAMCP   |   Sign In
Search
Seminar om erhvervsjura indenfor HR & Kundeaftaler
View Registrations Tell a Friend About This EventTell a Friend
Seminar om erhvervsjura indenfor HR & Kundeaftaler

Kom og bliv klogere omkring hvordan du mest optimalt håndtere dine medarbejdere og kunder med de nødvendige juridiske aftaler. Du får konkret viden og brugbare værktøjer med hjem.

6/12/2012
When: 6/12/2012
Fra 08.30 til 13.15
Where: Advokatfirmaet Brandt & Lauritzen
Amaliegade 35
København K 1256
Denmark
Contact: Steen Helmer


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

HR:

Dette indlæg giver dig overblik og inspiration til det praktiske arbejde med udarbejdelse og indgåelse af ansættelseskontrakter – særligt med fokus på beskyttelse af IP-rettigheder. Du får konkrete værktøjer til at skabe bedre ansættelseskontrakter, og du bliver opdateret på den nyeste viden om de juridiske problemer og faldgruber, som særligt gør sig gældende inden for ansættelsesretten. Der udover vil den vigtige sondring mellem underleverandører og ansatte blive gennemgået.

 

Kundeaftaler:

Dette indlæg giver dig overblik og inspiration til det praktiske arbejde med udarbejdelse og indgåelse af it-kontrakter. Du får konkrete værktøjer til at skabe bedre it-kontrakter, og du bliver opdateret på den nyeste viden om de juridiske problemer og faldgruber, som gør sig særligt gældende inden for it-området. Vi gennemgår blandt andet de centrale bestemmelser i it-kontrakter, fx bestemmelser om kravspecifikation, ydelsesbeskrivelse, udtrædelsesadgang, pris, immaterielle rettigheder, servicemål og misligholdelsesbeføjelser. Betydningen af almindelige betingelser og muligheden for at ændre disse vil også blive gennemgået såvel som tradeoff’et mellem en kontrakts juridiske og finansielle duelighed.


Ikke IAMCP medlem (endnu):
Hvis du ønsker at deltage men ikke er medlem af IAMCP, skal du kontakte Steen Helmer på mail she@tbkconsult.com.

Association Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal