Contact Us   |   Join IAMCP   |   Sign In
Search
VÄLKOMMEN TILL EN INSPIRATIONSDAG I MOLNETS TECKEN
Tell a Friend About This EventTell a Friend
VÄLKOMMEN TILL EN INSPIRATIONSDAG I MOLNETS TECKEN

4/14/2011
When: 4/14/2011
Från 08.30 till 12.00
Where: Microsoft i Akalla
Finlandsgatan 36
Akalla, Microsoft  164 93
Sweden
Contact: Valentino Berti (IAMCP)


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

Härmed inbjuds du till en inspirationsdag för IAMCP:s, medlemmar i föreningens nya utbildningsserie Cloud Academy. Cloud Academy är en helt ny satsning och ett samlingsnamn för en rad seminarier och kurser som erbjuds för att underlätta partners affärsmöjligheter i molnet.

Vi inleder Cloud Academy med ett inspirerande förmiddagsmöte den 14 april som kommer gå i molnets tecken. IAMCP har i samarbete med Microsoft, Microsoft PDC och Cornerstone organiserat denna förmiddag för att informera och inspirera dig som partner att se på molnet från en molnfri himmel.

IAMCP har bland annat engagerat Saeid Esmaeilzadeh som är professor i materialkemi och en sann entreprenör. Saeid Esmaeilzadeh är en mycket efterfrågad talare och har stor erfarenhet av hur innovation uppstår när man minst anar det.

Cloud Academy
Cloud Academys syfte är att underlätta för dig som partner att göra affärer i molnet. Seminarier och kurser inom områden som produktutbildning, teknikutbildning, affärsmannaskap, säljutbildning och digital marknadsföring är det som erbjuds. Cloud Academy innehåller även individuell coaching och hjälp med marknadsprofilering, kundmötesbokning och telefonförsäljning.

”Vi måste hjälpa våra medlemmar att se affären i molnet och att ta de strategiska beslut som skall till för att kunna starta affärsprocesser som ger business i molnet” säger IAMCP:s ordförande Valentino Berti.

Din medverkan och respons under dagen kommer vara högt uppskattad.

Välkommen till en inspirerande dag!

Valentino Berti
Ordförande IAMCP
Tfn:

 

Thomas Wernborg
LAR & Cloud Manager, Microsoft

Association Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal