Contact Us   |   Join IAMCP   |   Sign In
Search
INSTÄLLD: INFÖR PARTNERKONFERENSEN I LOS ANGELES 10 – 14 JULI 2011
Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

4/28/2011
When: 4/28/2011
Where: Microsoft i Akalla
Finlandsgatan 36
Akalla, Microsoft 
Sweden
Contact: Valentino Berti (IAMCP)


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

Tyvärr blev vi tvugna att ställa in denna träff pga för få anmälda men ett tips är att anmäla sig på lunchträffen den 21 juni där i stot sett samma program komemr att genomföras.

 

Gå till länken nedan för anmälan

http://www.iamcp.org/event/formote_wpc

 

 

Det börjar bli dags att fundera på om du skall anmäla dig till WPC11 (World Partner Conference 2011) som denna gång genomförs i Los Angeles.

Sista dag för rabatterad anmälan är den 25 april (sparar 300 USD).


Microsoft presenterar de extra svenskaktiviteterna och vi går igenom vilka seminarier som finns på agendan även om allt inte kommer att vara klart just då.

Vi har även bjudit in Brit Stakston från Microsfots pr-byrå JMW för att inspirera runt hur vi kan använda sociala medier under vår resa för att inspirera de som inte finns på plats. Brit kommer ge oss ideer om hur vi kan använda de sociala medierna under vår resa.

Det vore kul inför ditt deltagande den 28 april om du berättar hur ni använder t.ex. Facebook, Twitter eller blogg – så anpassar Brit presentationen efter det.

Bjud gärna in även kollegor som är intresserade av marknadsföring via sociala media.


Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som aldrig deltagit på ett WPC att få information om hur det går till samt vilken nytta man har att ha varit där.

Men även du som är gammal WPC-räv är givetvis välkommen att dela med dig av din erfarenhet och samtidigt få tidig information av Microsoft.

 

Välkommen

Valentino berti

IAMCP Sweden
0703-541656

 

Association Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal